Leer samen surfen, overnacht in luxe bell en safari tenten en geniet
van de natuur en activiteiten op één van de mooiste plekken in
Nederland tijdens een meerdaags verblijf op Beachcamp de Lakens.
LET'S GO!
Pop up Surfdorp
wave1

Vlak achter de duinen van Camping de Lakens vind je het pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens. Geniet van de oceaan, ontspan in de hottub of hangmat en overnacht in luxe tenten voor de ultieme glamping ervaring. Het Beachcamp is een totaalpakket van Camping de Lakens waarbij alles voor je is geregeld. Speciaal voor gezinnen is bevat het Beachcamp een breed programma voor zowel kinderen als ouders. Ook is het Beachcamp gericht op 25+, die kunnen genieten van activiteiten en een ontspannen vakantie aan de kust!

BOEKINGEN 2022 GEOPEND!

13 MEI T/M 29 AUGUSTUS 2022

WEEKEND (VR-MA) vanaf € 190 p.p.
MIDWEEK (MA-VR) vanaf € 160 p.p.
VOLLE WEEK (VR-VR) vanaf € 290 p.p.

BELL TENT

Met 2 personen kun je kiezen voor onze luxe ingerichte 4×4 meter Bell tenten, volledig ingericht met twee ruime bedden welke je aan elkaar kunt schuiven. Mocht je het koud hebben, dan zijn er warme dekens aanwezig. De Bell tenten zijn sfeervol ingericht met een kleed, lampen en nachtkastjes. Daarnaast beschikken de tenten over een klein koelkastje en een elektrisch kacheltje. Voor de tenten kun je heerlijk zitten aan een tafeltje inclusief twee stoeltjes. Op zo’n 50 meter afstand vind je een goed onderhouden sanitair blok met schone douches & toiletten.

Read more


SAFARI TENT

Met 3 tot 5 personen kun je verblijven in onze ruime Safari Tent van 5×6 meter. De tent van ca. 35 m2 beschikt over twee aparte slaapruimtes, waarvan één met een tweepersoonsbed en de ander met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Verder heeft de tent een riante living met een fijne inrichting met stoeltjes, kleed en een tafel. De tent is voorzien van elektriciteit en beschikt over een aantal lampen, een klein koelkastje en een pelletkachel waarmee je de tent heerlijk warm kan stoken. Alle Safari Tenten hebben een eigen terrasje met tafel en stoelen.

Read more


25+ BEACHCAMP FAMILY BEACHCAMP

Vroegboek prijzen

Op Beachcamp de Lakens boek je naast je accommodatie een volledig verzorgde week inclusief diners, gebruik van surfmateriaal en verschillende activiteiten. De onderstaande prijzen zijn per persoon weergegeven.

MEI & JUNI
Prijzen per persoon (excl. hemelvaart & pinksteren)

Bell tent 2 personen

Week € 290 p.p.
Midweek € 160 p.p.
Weekend € 190 p.p.

BOEKEN

(Laagseizoen)

Safari tent 3 personen

Week € 307 p.p.
Midweek € 170 p.p.
Weekend € 200 p.p.

BOEKEN

(Laagseizoen)

Safari tent 4 personen

Week € 265 p.p.
Midweek €145 p.p.
Weekend € 175 p.p.

BOEKEN

(Laagseizoen)

Safari tent 5 personen

Week € 240 p.p.
Midweek € 130 p.p.
Weekend € 160 p.p.

BOEKEN

(Laagseizoen)

JULI & AUGUSTUS
Prijzen per persoon

Bell tent 2 personen

Week € 409 p.p.
Midweek € 230 p.p.
Weekend € 260 p.p.

BOEKEN

(Hoogseizoen)

Safari tent 3 personen

Week € 446 p.p.
Midweek € 257 p.p.
Weekend € 287 p.p.

BOEKEN

(Hoogseizoen)

Safari tent 4 personen

Week € 379 p.p.
Midweek € 215 p.p.
Weekend € 245 p.p.

BOEKEN

(Hoogseizoen)

Safari tent 5 personen

Week € 339 p.p.
Midweek € 190 p.p.
Weekend € 220 p.p.

BOEKEN

(Hoogseizoen)

FAQ

COVID-19

Beachcamp de Lakens zal alle nodige maatregelen nemen om een veilige vakantie te waarborgen. Je brengt het grote merendeel van de tijd door in de buitenlucht en goed geventileerde tenten. Mochten er deze zomer echter nog beperkende maatregelen vanuit de overheid gelden, zoals een maximaal aantal personen in gemeenschappelijke tenten, dan zal het camp hier uiteraard op worden ingericht.

Bij Beachcamp de Lakens geldt een 100% corona cashback wanneer de camping gesloten moet blijven, het sanitair dicht moet blijven of er niet gesurft mag worden in verband met COVID-19. Mocht één van de benoemde situaties zich voordoen, dan wordt de volledige reissom teruggestort op je rekening.

DOELGROEP

Beachcamp de Lakens is ingericht met zowel families en 25+’ers in gedachten.

Voor families is er bijvoorbeeld oppas voor de kleinsten (1 – 6 jaar) en kinderanimatie voor kids van 7 tot 16 jaar, met verschillende activiteiten afhankelijk van de leeftijd. Ook voor oudere tieners is er meer dan genoeg te beleven.

Onder de volwassenen (25+) is de gemiddelde leeftijd ongeveer 30 jaar. Het Camp is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar ontspannen surfvakantie aan de kust, op één van de mooiste plekken van Nederland. Om 22:00 sluit de beachbar en dient het stil te zijn op het Beachcamp terrein. Hierna kun je nog wel terecht bij de omliggende strandtenten voor een drankje en wordt er regelmatig een klein strandfeest georganiseerd.

Over het algemeen zijn er in het weekend wat meer families op het camp en tijdens de midweken meer 25+’ers.

KITESURF

Naast golfsurfen is het ook mogelijk om kitesurf lessen te boeken bij onze partner Mifune, recht achter de duinen op 200 meter lopen vanaf het beachcamp.

Kitesurfen

Try-out les 3,5 uur (max. 3 personen): €75,-
3x 2,5 uur privé les (max. 1 persoon): €445,-
3x 3 uur duoles (max. 2 personen): €325,- p.p.
3x 3,5 uur groepsles (max. 3 personen): €240,- p.p.

ROUTE & PARKING

Camping de Lakens bevindt zich aan Zeeweg 60, 2051 EC Overveen. Parkeren is mogelijk op de camping (inclusief in de prijs). We verzoeken om met het OV te komen indien dit voor jullie mogelijk is, aangezien het aantal parkeerplekken op de camping beperkt is.

ANNULERINGSBELEID

We kunnen ons best voorstellen dat het in deze tijden spannend kan zijn om een vakantie te boeken. Wanneer wij de reis moeten annuleren in verband met COVID-19 zal de gehele reissom integraal teruggestort worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een annuleringsverzekering bij ons af te nemen. Je vindt hier onze annuleringsvoorwaarden.

HUISDIERENBELEID

Beachcamp de Lakens ligt in een beschermd natuurgebied. Om deze reden zijn huisdieren helaas niet toegestaan, ook niet als ze in de auto blijven.

DINERS

Het diner wordt telkens geserveerd op vrijdag, zaterdag, maandag, dinsdag en donderdag. In een volledige week is het diner dus 5x inclusief, in een midweek 3x en in een weekend 2x. Verder beschikt de camping op korte afstand over een supermarkt & restaurant en zijn de nabijgelegen strandtenten uitermate geschikt voor een heerlijk diner in de avondzon.

IN & UITCHECK

De incheck vindt plaats tussen 14:00u – 16:00u en op de vertrekdag dien je voor 10:00u uit te checken. Je ontvangt meer informatie over je verblijf in de reisinformatie, welke we ruim voor vertrek aan je toesturen.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Beachcamp de Lakens. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tent mee te nemen. Helaas kan het Beachcamp de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Het Beachcamp alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier onze algemene voorwaarden. 

BEDDENGOED

Warme dekens en kussens zijn inclusief in je accommodatie. Bedlinnen en handdoeken zijn niet inclusief, dus deze dien je zelf mee te nemen.

TOERISTENBELASTING

De toeristenbelasting in de gemeente Bloemendaal bedraagt €3 per overnachting. Deze geldt voor alle gasten op Camping de Lakens en dien je bij het boeken van Beachcamp de Lakens te voldoen.

DATA & PRIJZEN

DATA & PRIJZEN