Leer samen surfen, overnacht in luxe tipi tenten en geniet van de
natuur en activiteiten op één van de mooiste plekken in Nederland
tijdens een meerdaags verblijf op Beachcamp de Lakens.
PRE-REGISTER 2022
Pop up Surfdorp
wave1

Vlak achter de duinen van Camping de Lakens vind je het pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens. Geniet van de oceaan, ontspan in de hottub of hangmat en overnacht in luxe tenten voor de ultieme glamping ervaring. Het Beachcamp is een totaalpakket van Camping de Lakens waarbij alles voor je is geregeld. Speciaal voor gezinnen is er het Family Camp, met een breed programma voor zowel kinderen als ouders. Ook is er het 25+ Camp, waar je kunt genieten van activiteiten en een ontspannen vakantie aan de kust!

APRIL T/M AUGUSTUS 2022
PRE REGISTRATIE GEOPEND!

WEEKEND (VR-MA) vanaf €149 p.p.
MIDWEEK (MA-VR) vanaf €96 p.p.
VOLLE WEEK (VR-VR) vanaf €218 p.p.

Slide

Slide

BELL TENT

Met 2 personen kun je kiezen voor onze luxe ingerichte 4×4 meter Bell tenten, volledig ingericht met twee ruime bedden welke je aan elkaar kunt schuiven. Met 3 of 4 personen overnacht je in onze ruime 5×5 Bell tent welke bijna 20 m2 beslaat en voorzien is van vier eenpersoonsbedden. Optioneel kun je de tipi zo inrichten dat je de twee helften kunt afscheiden met een katoenen gordijn. Dit kun je bij aankomst aanvragen. De Bell tenten zijn sfeervol ingericht met een kleed, lampen en nachtkastjes. Daarnaast beschikken de tenten over een klein koelkastje en een elektrisch kacheltje.

Read more


EMPEROR TENT

Met 5 of 6 personen kun je verblijven in onze ruime Emperor Tent. Deze tent van ca. 35 m2 beschikt over een aparte slaapruimte met hierin twee eenpersoonsbedden en een riante living met daarin vier eenpersoonsbedden en een fijne inrichting met stoeltjes, kleden en een salontafel. De tent heeft stroomvoorziening, beschikt over een aantal sfeervolle lampen, een klein koelkastje en een elektrisch kacheltje. Alle Emperor Tenten hebben een eigen terrasje met tafel en stoelen. Op zo’n 50 meter afstand vind je een goed onderhouden sanitair blok met schone douches & toiletten.

Read more


YURT

Kies voor een unieke overnachting in een traditionele Yurt. Onze tenten zijn in Mongolië gemaakt en worden van origine door nomaden gebruikt om rond te trekken over de toendra’s. De yurt is zeer ruim opgezet (5×5 meter) waarin 3 of 4 personen kunnen verblijven. Verder is het ingericht met ruime bedden, kleden, een traditionele salontafel met krukjes en nachtkastjes met lampen. Alle yurts hebben een kleine koelkast en een elektrisch kacheltje (geen hout gestookte ivm natuurbrandrisico). Ook beschikt elke yurt over een eigen terrasje met tafel en stoelen.

Read more


HET 25+ CAMP HET FAMILY CAMP

Vroegboek prijzen

Voor kinderen tot en met 6 jaar geldt een kinderkorting van €50 per kind.

Bell tent 2 personen

Week € 260 – 304 p.p.
Midweek € 135 – 200 p.p.
Weekend € 220 p.p.

BOEKEN

Bell tent 3 personen

Week € 245 – 280 p.p.
Midweek € 127 – 188 p.p.
Weekend € 208 p.p.

BOEKEN

Bell tent 4 personen

Week € 185 – 218 p.p.
Midweek € 96 – 142 p.p.
Weekend € 160 p.p.

BOEKEN

Emperor tent 5 personen

Week € 185 – 212 p.p.
Midweek € 95 – 143 p.p.
Weekend € 159 p.p.

BOEKEN

Emperor tent 6 personen

Week € 155 – 182 p.p.
Midweek € 80 – 120 p.p.
Weekend € 135 p.p.

BOEKEN

Yurt tent 3 personen

Week € 340 – 390 p.p.
Midweek € 177 – 269 p.p.
Weekend € 290 p.p.

BOEKEN

Yurt tent 4 personen

Week € 300 – 360 p.p.
Midweek € 135 – 200 p.p.
Weekend € 220 p.p.

BOEKEN

FAQ

COVID-19

Beachcamp de Lakens zal alle nodige maatregelen nemen om een veilige vakantie te waarborgen. Je brengt het grote merendeel van de tijd door in de buitenlucht en goed geventileerde Bell tenten. Mochten er deze zomer echter nog beperkende maatregelen vanuit de overheid gelden, zoals een maximaal aantal personen in gemeenschappelijke tenten of in de sauna, dan zal het camp hier uiteraard op worden ingericht.

Bij Beachcamp de Lakens geldt een 100% corona cashback wanneer de camping gesloten moet blijven, het sanitair dicht moet blijven of er niet gesurft mag worden in verband met COVID-19. Mocht één van de benoemde situaties zich voordoen, dan wordt de volledige reissom integraal teruggestort op jullie rekening.

CAMPS & DOELGROEP

Op Beachcamp de Lakens kun je kiezen tussen het Family Camp en het 25+ Camp. Deze camps liggen aan elkaar met beiden een apart gezamenlijk terrein.

Op het Family Camp ligt de focus op families met kinderen tot 16 jaar. Voor de allerkleinsten (1 – 5 jaar) is er elke dag kinderopvang en voor kinderen van 5 tot 14 jaar is er kinderanimatie, met verschillende activiteiten afhankelijk van de leeftijd. Ook voor oudere tieners is er meer dan genoeg te beleven.

Op het 25+ Camp is de gemiddelde leeftijd ongeveer 30 jaar. Het Camp is geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een actieve vakantie aan de kust op één van de mooiste plekken van Nederland.

De wellness en beachbar (tot 22:00u) zijn voor voor beide camps toegankelijk.

KITESURF

Naast golfsurfen is het ook mogelijk om kitesurf lessen te boeken bij onze partner Mifune, recht achter de duinen op 200 meter lopen vanaf het beachcamp.

Kitesurfen

Try-out les 3,5 uur (max. 3 personen): €75,-
3x 2,5 uur privé les (max. 1 persoon): €445,-
3x 3 uur duoles (max. 2 personen): €325,- p.p.
3x 3,5 uur groepsles (max. 3 personen): €240,- p.p.

ROUTE & PARKING

Camping de Lakens bevindt zich aan Zeeweg 60, 2051 EC Overveen. Parkeren is mogelijk op de camping (inclusief in de prijs). We verzoeken om met het OV te komen indien dit voor jullie mogelijk is, aangezien het aantal parkeerplekken op de camping beperkt is.

ANNULERINGSBELEID

We kunnen ons best voorstellen dat het in deze tijden spannend kan zijn om een vakantie te boeken. Naast dat je, wanneer wij de reis moeten annuleren in verband met COVID-19, de gehele reissom integraal teruggestort krijgt, hebben we daarom de Superflex Annuleringsverzekering. Hiermee kun je tot 30 dagen voor vertrek je reis annuleren zonder opgaaf van reden. Je vindt hier onze annuleringsvoorwaarden.

HUISDIERENBELEID

Beachcamp de Lakens ligt in een beschermd natuurgebied. Om deze reden zijn huisdieren helaas niet toegestaan, ook niet als ze in de auto blijven.

DINERS

Het diner wordt telkens geserveerd op vrijdag, zaterdag, maandag en woensdag. Wanneer je een volledige week hebt geboekt is het diner dus 4x inclusief en wanneer je een midweek of weekend hebt geboekt is het diner 2x inclusief. Verder beschikt de camping op korte afstand over een supermarkt en een restaurant en zijn de beachclubs aan het strand uitermate geschikt voor een heerlijk diner in de avondzon.

IN & UITCHECK

De incheck vindt plaats tussen 12:30u – 13:30u en op de vertrekdag dien je voor 10:30u uit te checken. Je ontvangt meer informatie over je verblijf in de reisinformatie, welke we ruim voor vertrek aan je toesturen.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Beachcamp de Lakens. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tent mee te nemen. Helaas kan het Beachcamp de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent. Het Beachcamp alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees hier onze algemene voorwaarden. 

BEDDENGOED

Warme dekens en kussens zijn inclusief in je accommodatie. Bedlinnen en handdoeken zijn niet inclusief, dus deze dien je zelf mee te nemen. Alle bedden hebben het formaat 220 x 90 cm.

TOERISTENBELASTING

De toeristenbelasting in de gemeente Bloemendaal bedraagt €3,25 per overnachting. Deze geldt voor alle gasten op Camping de Lakens en kan bij aankomst voldaan worden aan de receptie.

DATA & PRIJZEN

DATA & PRIJZEN